Aripi + Farmece de Aprilynne Pike

Nu stiu daca ati auzit cu toti de seria ”Aripi” , scrisa de Aprilynne Pike , dar oricum o sa va povestesc acum.

Primul volum a aparut anul acesta la Litera si are acelasi nume ca seria , ”Aripi”.

Coperta + descrierea:

 

”Laurel privea fascinată chestiile acelea deschise. Erau înspăimântător de frumoase – o frumusețe imposibil de exprimat în cuvinte. Se întoarse din nou spre oglindă și privi de-o parte și de alta a capului. Păreau ca niște aripi…”

 

Laurel crede că este o liceană ca oricare alta, dar are câteva particularități pe care nu și le poate explica. Nu suportă soarele, nu-i este frig niciodată și preferă să-și petreacă timpul în aer liber. Până când se întâmplă ceva cu adevărat straniu: o floare cu petale ca niște aripi îi înflorește pe… spate. Laurel nu este o ființă omenească, nimic din viața ei nu este ceea ce pare, iar extraordinara ei metamorfoză este inevitabilă. Tulburată de afecţiunea pe care o simte pentru David, colegul săritor şi amabil, şi Tamani, paznicul ei vigilent şi pasional din lumea zânelor, Laurel se vede pusă în fața unei noi încercări: pentru a-şi păstra identitatea, casa şi familia şi pentru a proteja tărâmul zânelor, Avalon, trebuie să înfrunte un inamic puternic.

Tot ceea ce știați despre zâne se va schimba pentru totdeauna după ce citiți această nouă serie plină de suspans și de magie. Continuarea în cartea a doua, Iluzii.

 

Bestseller internațional

Roman publicat în 30 de țări

Eu am citit primul volum si pot sa spun ca mi-a placut foarte mult. Vreau sa fac si recenzia in weekend (sper sa nu uit 😀 )

Volumul 2 va aparea luna aceasta (pe la sfarsit) si nu se va numi ”Iluzii” cum scrie in descrierea de mai sus , se va numi ”Farmece”. Dar nu conteaza pentru ca pe mine ma intereseaza povestea , nu titlul.

Coperta acestui volum este mai draguta decat prima (parerea mea) . O sa va las si descrierea:

 

„– Eu nu pot să dau buzna să‑mi declar intenţiile. Nu pot să te iau pe sus. Trebuie să aştept şi să sper că, într‑o zi, tu o să‑mi ceri asta.

– Şi dacă nu? întrebă Laurel, cu voce aproape şoptită.

– Atunci bănuiesc că voi aştepta toată viaţa.“

 

Au trecut șase luni de când Laurel a salvat tărâmul fermecat al zânelor. Acum, ea trebuie să-și petreacă vara acolo, pentru a-și dezvolta abilitățile de zână de toamnă. Dar familia ei umană și prietenii îi sunt încă în primejdie de moarte – iar intrarea în Avalon este mai vulnerabilă ca oricând. Va accepta oare Laurel ajutorul lui David, iubitul ei din lumea oamenilor, când va veni clipa să-și salveze prietena, sau se va întoarce către Tamani, înflăcăratul spirit al naturii care o iubește dintotdeauna?

„Surprizele și suspansul abundă în acest nou volum, așa că Farmece este și mai greu de lăsat din mână decât a fost Aripi. Laurel se transformă într-o tânără uimitoare. Conflictul din inima ei nu-i va mira pe cei care știu cum e să fii prins între două persoane pe care le iubești la fel de mult.“

                                        Romantic Times

 

Bestseller internațional

Roman publicat în 30 de țări

Desi copertile pot parea copilaroase (am auzit multe pareri de genul) , sa stiti ca nu au nicio legatura cu continutul , care evident este mult mai bun.

Iar acum , intrebare pentru voi: Ati citit primul volum si daca da , cum vi s-a parut? Daca nu , ati vrea sa-l cititi???

 

 

19 gânduri despre „Aripi + Farmece de Aprilynne Pike

  1. Pauna Oana spune:

    As vrea sa-l citesc.Prima coperta aduce cu Degetica de H.C.Andersen.noapte buna:*

  2. lulu spune:

    imi plac ambele coperti dar nu stiu daca o voi citi..trebuie sa termin multe serii:(

  3. eu ma voi multumi daca o voi gasi la biblioteca 🙂

  4. stephy2301 spune:

    Hmmm, nu am auzit de seria asta pna acum

  5. iulia spune:

    Ma cam enerveaza copertile,se putea mai bine,cel putin la prima…

    • Antonia spune:

      Da, cum am mai zis, sunt destul de copilaroase. Mai bine le lasau pe cele din strainatate.

      • Alexia💋💋💋 spune:

        Sa sti ca doar arata sunt foarte interesante si sunt de copii mai mari avand in vedere contecstu….

      • Alexia💋💋💋 spune:

        Sa sti ca doar arata sunt foarte interesante si sunt de copii mai mari avand in vedere contecstu….

  6. Alexandra M. spune:

    Imi plac foarte mult copertile si suna foarte interesant

  7. Lioness spune:

    mai sunt si alte carti in serie? Mi-au placut la nebunie cele doua! daca da, va rog spuneti-mi si cand apar (daca stiti). Vi le recomand cu inima deschisa!

    • antonia8900 spune:

      Seria are 4 volume in total. Sincer nu cred ca anul acesta va aparea al treilea volum, de abia a aparut al doilea . Dar cu siguranta la anul vor aparea si al treilea si al patrulea. Primul volum l-am citit si eu, si chiar mi-a placut. Sunt curioasa sa vad ce o sa se intample in volumul al doilea. 😀

  8. Lioness spune:

    l-am citit si pe al doilea, este mai palpitant decat primul!

  9. Does yojг website have a contadt page? I’m having problems locating
    it but, I’d like to shoot yoou an email. I’ve got some creative ideas ffor your blog
    yyou might be interested in hearing. Eithеr way, great site and I look forward to seeing it expand over time.

Lasă un comentariu