Intunecata, erotica, socanta – o noua serie dark fantasy care da dependenta

FEBRA NEAGRĂ, volumul 1 din seria MACKAYLA LANE, de Karen Marie Moning

BESTSELLER NEW YORK TIMES

Filozofia mea de viaţă se poate rezuma în câteva cuvinte: o zi bună este una în care nu încearcă     nimeni să mă ucidă.

Vă mărturisesc că nu am avut prea multe astfel de zile de la o vreme încoace.

Când MacKayla află că sora ei Alina a fost ucisă în Irlanda ─ după ce i-a lăsat un mesaj criptic pe telefon ─,   decide să plece la Dublin în căutarea unor răspunsuri.

Dar încercarea de a-l descoperi pe asasinul Alinei o atrage într-o lume de umbre în care nimic nu e ceea ce pare, unde binele şi răul poartă aceeaşi mască seducătoare. Curând, MacKayla trebuie să facă faţă unei provocări majore: să rămână în viaţă şi să înveţe să mânuiască o putere pe care nu ştia că o deţine ─ o putere care îi îngăduie să vadă dincolo de lumea oamenilor, în periculosul tărâm locuit de Fae…

Pe măsură ce pătrunde în enigma morţii surorii ei, iar graniţa între lumi începe să se năruie, adevărata   misiune a lui Mac devine tot mai clară: trebuie să găsească misterioasa Sinsar Dubh─ Cartea Neagră, un manuscris vechi de milioane de ani care conţine între paginile sale încifrate cea mai primejdioasă dintre vrăji  ─, căci cel care pune primul mâna pe ea va deţine controlul total asupra celor două lumi.

„Un minunat roman în genul dark fantasy …” –  Charlaine Harris

„Un amestec seducător de mitologie celtică şi mistere periculoase.” –  Chicago Tribune

 

„Un roman dark fantasy, cu accente erotice, despre o Buffy printre Fae, compus cu un ascuţit simţ al umorului şi o maturitate a scriiturii care fac din această lectură o adevărată încântare.” – BookPage

 BIOGRAFIA AUTORULUI

  KAREN MARIE MONING este o cunoscută autoare de bestselleruri, printre care se numără    seriile Highlander (premiului RITA) şi MacKayla Lane, care s-a bucurat de un mare succes internaţional.    Cărţile sale s-au publicat în peste treizeci şi trei de limbi şi evenimentele la care participă autoarea atrag  fani din întreaga lume.

Moning şi-a început cariera scriind cărţi de romance paranormal, cu acţiunea situată în Scoţia, dar –    devenind tot mai fascinată de mitologia celtică -, a decis să abordeze genul urban fantasy, luând drept  cadru oraşul Dublin din Irlanda, astfel încât să se poată concentra pe Tuatha de Danann, sau Fae – o rasă  străveche de fiinţe nemuritoare care au trăit în mod secret printre oameni vreme de milenii.

Moning îşi împarte viaţa între munţii din Georgia şi plajele din Florida.

  Cartea are 384 pagini, formatul 10.5 x 17,5 cm, ediţia este broşată şi preţul de listă 39,90 RON. La  precomandă beneficiaţi de 25% reducere şi transport gratuit.

Despre mariacris98

Be Weird. Be Random. Be Who You Are. Because You Never Know Who Would Love The Person You Hide.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s