Spuneti NU CARTILOR PLAGIATE!

Am aflat acum cateva ore ca o carte pe care vroiam sa o citesc, si anume Amazingly Broken scrisa de Jordin Williams sau cum s-o numi, care a fost acum cateva zile femeie, iar acum se pare ca de fapt e barbat, este o carte plagiata dupa Easy de Tammara Webber si Beautiful Disaster de Jamie McGuire, carti care sunt chiar pe lista mea de carti preferate. Nu sustineti asa ceva! Oamenii acestia care fura munca altora si si-o insusesc sunt niste oameni fara caracter! Va las si dovezile mai jos din care reiese clar ca aceasta carte este doar un fals:

Dovada #1

Dovada #2

Autoarea/autorul se mai incurca si in propriile minciuni. Si plus ca ‘Jordin’ asta e nu stiu cate persoane. Nu stiu daca se va afla vreodata toata povestea, dar va rog, NU INCURAJATI ACESTE CARTI! Cartea a fost eliminata de pe Amazon si de pe alte site-uri, dar oricum, raul a fost facut.

About mariacris98

Be Weird. Be Random. Be Who You Are. Because You Never Know Who Would Love The Person You Hide.

3 thoughts on “Spuneti NU CARTILOR PLAGIATE!

  1. Lexy spune:

    Dumnezeule, mi se face pur si simplu scarba cand aud chestii de genul asta. Hai acum, una e sa scrii o carte pe un subiect super uzat, ori sa te inspiri din alte carti in sensul ca povestile de viata sa fie asemanatoare sau mai stiu eu ce alte aspecte vagi, dar chiar sa i-ei fraze intregi din alte carti si sa pretinzi ca le-ai scris tu?! In primul rand iti bati joc de munca autorului care a gandit lucrul respectiv, iar apoi te injosesti pe tine ca si persoana facand chestia asta. Nu pot sa inteleg la ce se gandesc oamenii astia, asta daca macar o fac.

  2. Raspunsul e oarecum simplu de ce să gândească singuri când pot plagia munca altuia care surprinzător are succes . Eu cred că este un lucru foarte urât adică oamenii trebuie să gândească nu să fure că până a urmă tot furt e

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s