Recenzie „Fall From Grace” de Christine Zolendz

I’m finally home after struggling through my brother’s illness and death. But, home is definitely a bit different. My best friend (the only person alive now that knows my secret) has a new boyfriend; and he has a friend. Shane Maxton: bad boy, tattooed rock god, eye candy extraordinaire. He is also New York City’s most arrogant, self-serving, son of a, well, a definite one-night stand kind of a guy.

But, it doesn’t matter to me because I’ve spent my existence looking for the love of my life, my angel. And, there is nothing that Shane Maxton can do to change that.

A paranormal romance.

RECENZIE

Nu am mai facut de multa vreme o recenzie in limba romana, asa ca o s-o fac pe asta 🙂

Daca va plac cartile gen BAD BOY + GOOD GIRL= SEXY ROMANCE, atunci cartea asta e perfecta. Este bestiala si totusi atat de tampita, zau asa!  Il iubesc pe Shane, dar cateodata e asa de prost! Oricum, povestea dintre el si Grace e una cu scantei, daca intelegeti ce vreau sa spun 🙂

Shane este autenticul bad boy 🙂 Este rock star, canta in trupa Mad World, are tatuaje, cele 6 pachetele de muschi si este un man-whore. Toate fetele stau la picioarele lui, dar el are ochi doar pentru Grace. De cand a intalnit-o, nu s-a mai culcat cu nicio femeie. Si Grace nu vrea sa aiba nimic de-a face cu el pentru ca ea este in cautarea marii ei iubiri, ingerul Shamsiel. Acum spuneti-mi voi, cum naiba sa renunti la un om care iti spune ca te iubeste si te implora sa il lasi sa te sarute si tu simti la fel pentru el, pentru altcineva care nici macar nu stii daca mai e prin jur? Cum sa renunti la Shane?

tumblr_ml1qt9NfSt1s9001do1_500

A implorat-o sa il lase sa o sarute. De doua ori! Si ea tot nu vrea sa fie impreuna cu el!

“One kiss, Grace, just one simple kiss. Baby, please,” he begged. “Just one.”

“Grace… One kiss, please. Let me taste you,”

“Grace, baby, please, please wake up. Grace, please don’t leave me, please. I love you.”

Si ea tot il respinge! Pentru ca dupa sa afle ce greseala teribila a facut! Grace este o fire puternica, care a indurat multe, mai ales dupa ce a colindat 2000 de ani pe Pamant, drept pedeapsa pentru un sarut cu Shamsiel. Sa va fac rezumatul povestii. La inceput, cand Dumnezeu a creat oamenii, a trimis ingerii pe Pamant pentru a-i proteja. Acestia s-au indragostit de femeile de aici si au dat nastere nephilimilor. Doar Shamsiel si Shela au avut un singur sarut. Drept pedeapsa, ingerii au fost trimisi in iad, iar femeile sunt suflete ratacitoare pe Pamant care intra in corpurile oamenilor care mor. Acesta e si cazul lui Grace care a murit, iar Shela a intrat in corpul ei. A suferit foarte multe pierderi in acesti 2000 de ani si i-a fost foarte greu, dar a reusit sa treaca peste.

ingerul-noptii-200x3001

Relatia dintre Shane si Grace e una pasionala. Inca de cand s-au vazut prima oara, intre ei a fost ceva. Grace nu poate sa-si tina inchise aceste sentimente oricat ar vrea ea, pentru ca sunt prea puternice. Chiar daca ea da vina pe corpul lui Grace pentru atractia fata de Shane, nu e asta. Sunt sentimentele ei pentru Shane. Poate sa-si interzica ea cat vrea sa nu il iubeasca, to il iubeste. Inima nu asculta constiinta, face asa cum simte ea. Au o relatie plina de suisuri si coborasuri, par atat de perfecti impreuna si totusi asa de nepotriviti. Shane o iubeste cu adevarat si ar face orice pentru ea. Faptul ca e fooooarte gelos aduce argumente asupra acestui lucru. E si foarte dragut si atent atunci cand vrea 🙂

“His lips touched mine again, breathing me in like I was his air, then he tore his mouth from mine; panting. „Please Grace, whatever it is you’re going after, please try to find it here in me. I will try my best to be the man that you need me to be.”

“No, Grace. I don’t have a heart. I did once, but I gave it to a girl and I let her keep it when she died.”

A suferit si Shane foarte mult, iar cand Grace ii dadea replici de genul:

“In another life, Shane, if I was anybody but me, I would have loved to be loved by you.”

mi se rupea inima pentru el.

Personajele secundare au fost amuzante rau de tot 🙂 Lea, care este cea mai buna prietena alui Grace, chiar a dovedit acest lucru. Ea stie adevarul despre Grace si i-a fost alaturi in cele mai grele momente. Apoi sunt membrii din Mad World, mai ales Alex care facea niste glume de il urca pe Shane pe pereti 🙂 Toate erau despre cum era el indragostit de Grace (bineinteles, nu era indragostit, zicea si el asa, cred ca Shane ii rupea capul daca ar fi fost 🙂 ). Apoi mai e Tucker, Doamne cat de prost poate sa fie copilul asta! Scoate niste cuvinte de iti vine sa il pocnesti din 2 in 2 secunde. Si mai e si indragostit de Grace 🙂

Toti sunt niste personaje superbe si fara ei, caretea nu ar mai fi la fel 🙂

“Are you guys okay? That must have been terrifying.”

„What? Being in the fire or the thought of having to sleep over at Tucker’s? Because both seem like a nightmare to me.”

Sfarsitul a fost uimitor si te-a lasat pur si simplu in aer. E incredibil ce intorsura iau lucrurile si cum decurge povestea, plus ca mai apare si Arhanghelul Gabriel, care e un pic obsedat de Grace. O sa se afle niste lucruri inimaginabile si chiar surprinzatoare la sfarsit. Trebuie neaparat sa cititi cartea! E foarte tare si povestea e bestiala. O poveste sexy amestecata cu putina mitologie si putin supranatural. Ce ai mai putea vrea de la o carte? Acum pe bune, v-o recomand din tot sufletul! O sa va indragostiti imediat de Shane 🙂

RATING

***+5/5 MOONS***

white

Nu stiu de ce nu m-am apucat de cartea asta mai devreme. Acum citesc volumul doi si de-abia astept sa vad ce se mai intampla 🙂 Va las mai jos niste citate:

“Tell me. Tell me, Grace, that you don’t feel this. Please. Tell me and I will walk right out of here”

“I stand there
And no one knew me
I reach for her
She looks right through me
I can search this world over
She can’t see me
I drown in tears
They look right through me”

“I want you to tell me why you have a pair of broken angel wings on your shoulder. I want you to tell me why you cut your wrists and I want to know why and how you play and sing the way you do, but most of all I want you to tell me what I need to do to be a good enough man for you.”

Sa cititi neaparat cartea! Chiar merita! Celelalte 2 carti din serie:

16070072

“I could have had an orgasm from the mind fuck he was giving me right there”

17376157 (1)

“Let me in, because I promise you, I will pick up every little broken piece of you,every single fucking piece, Grace. For the rest of my fucking life, I will put you back together…I’ll make you whole again.”

Ce ziceti??? 🙂

Despre mariacris98

Be Weird. Be Random. Be Who You Are. Because You Never Know Who Would Love The Person You Hide.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s