Happy Dance!!!!

Saluuuutt!!! Ce mai faceti??? Eu sunt super, mega, ultra fericitaaaaaa!!! :)) Credeam ca nu o sa mai apuc sa postez azi pe blog, dar ma bucur ca am timp sa fac asta 🙂 De ce credeti ca sunt fericita? Sugestii, careva? 😕 Nu? Atunci va spun eu 🙂 Chiar acum am venit de la Timisoara, unde am vazut filmul „Fast and Furious 6” si a fost genialllll!!! Genial va zic!

A avut niste efecte speciale atat de bune incat ziceai ca tot ce s-a intamplat acolo e pe bune si urmeaza sa auzi la stiri despre toate accidentele alea si despre curse 🙂 Masinile au fost pur si simplu niste bijuterii si prindeau o viteza din aia orbitoare 🙂 Au fost si motocicletele alea superbe care mergeau cu aproximativ 100 si ceva la ora, daca nu 200 🙂 A fost si o chestie zburatoare ciudata si impuscaturi si accidente si tancuri si toate chestiile care mie imi plac 🙂 Filmul a avut un sfarsit…. Vai de capul meu! Vreau filmul al saptelea!

Cred ca acest film a fost facut doar din puncte culminante pentru ca in fiecare secunda aveai impresia ca cineva o sa moara 🙂 A fost bestial si isi merita toti banii! Sa va uitati la el neaparat! Cred ca seria asta de filme e seria mea de suflet! 🙂 As fi vrut sa fie mai lung, chiar daca a durat 2 ore si ceva 🙂 Voi ce ati facut azi?

Despre mariacris98

Be Weird. Be Random. Be Who You Are. Because You Never Know Who Would Love The Person You Hide.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s