SARUTUL MORTII, volumul 8 din seria VAMPIRII DIN MORGANVILLE de Rachel Caine

De fapt este foarte simplu, dacă te gândeşti că însoţitorul grupului nu este altul decât durul Oliver, vampirul care nu cunoaşte mila.

Totul începe în momentul în care Michael Glass primeşte apelul telefonic pe care-l aşteptase de multă vreme. Talentul său a atras atenţia unui renumit producător muzical din Dallas, care vrea să-i înregistreze un disc demo și să-i organizeze câteva concerte… ceea ce înseamnă că pentru Michael începe o nouă viaţă.

Însă nu va călători singur. Îl vor însoţi prietenii săi umani – rebela Eve, deseori neînţeleasa Claire, şi curajosul Shane. Şi totul ar fi minunat dacă alături de ei nu ar fi prezent, în calitate de escortă, vampirul Oliver, nemuritoare mână forte. Cu un astfel de grup, să nu ne mirăm că plimbarea la Dallas se transformă într-o veritabilă aventură.

Şi, într-adevăr, primejdiile îi urmăresc la fiecare pas. Captivi în orăşelul Blacke,  alături de oameni care-i urăsc și un sălbatic grup de vampiri nomazi, dornici să-şi ofere un ospăţ scăldat în sânge, Michael şi prietenii săi riscă să nu mai ajungă în Dallas la timp… sau chiar niciodată.

„O lume şocantă, în care domnesc vampirii, supravieţuiesc numai cei puternici, iar dragostea oferă speranţă în cele mai întunecate clipe.” — DARQUE REVIEWS

Cartea are 384 pagini, formatul 13×20 cm, ediţia este cartonată, iar preţul de listă 44,90 lei. La precomandă beneficiaţi de 25% reducere şi transport gratuit.

Eu o sa-mi cumpar cartea, chiar daca o am si in engleza 🙂 Imi place mult seria asta si ma bucur ca apare in sfarsit si volumul 8. Voi ce ziceti? Va precomandati cartea?

Anunțuri

Despre mariacris98

Be Weird. Be Random. Be Who You Are. Because You Never Know Who Would Love The Person You Hide.

3 gânduri despre „SARUTUL MORTII, volumul 8 din seria VAMPIRII DIN MORGANVILLE de Rachel Caine

  1. Romina Gianina spune:

    Am auzit ca (,) cartile in engleza sunt mult mai bune decat cele in romana deoarece vezi cum e scrisa cartea fara adaosurile traducatorului .. Eu nu mi-o precomand , nu le am pe restul si n-are rost

  2. Eu o vreau! Cand se face precomanda?De cand o astept! Cate parti mai sunt?

    • mariacris98 spune:

      Nu stiu cand va aparea precomanda, dar mai sunt multe volume care trebuie sa apara. Pana acum seria are 14 volume, iar a 15-a carte va aparea in noiembrie 2013.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s