„Unbroken” by Melody Grace

Vreau, vreau, vreauuuuuu!!!! Am gasit recent cartea „Unbroken” care va aparea pe 12 martie, dar care este genul meu de carte si are si un bad boy ❤ Va las coperta si descrierea tradusa de mine 🙂

Mama mi-a spus tot timpul ca exista doua feluri de iubire pe lumea asta: briza constanta si uraganul. Emerson Ray a fost uraganul meu.

Juliet McKenzie a fost o fata inocenta in varsta de 18 ani cand si-a petrecut vacanta de vara in Cedar Cove- si s-a indragostit nebuneste de Emerson. Complicatul si intensul Emerson, baiatul rau din zona. Ochii lui albasti ascundeau secrete intunecate si cu o singura atingere o putea face pe Juliet sa ia foc. Iubirea lor a fost autoritara si consumatoare, dar cand vara s-a terminat, tragedia i-a despartit. Juliet a jurat ca nu se va intoarce niciodata inapoi si a tinut aceasta promisiune…pana acum.

Patru ani mai tarziu Juliet a incercat sa-si reconstruiasca daramaturile viatii ei distruse. Ea avea un iubit grozav si un loc de munca constant dupa absolvire. Intorcandu-se in Cedar Cove sa impacheteze lucrurile din casa de pe plaja a familiei ei pentru a o pregati de vanzare, Juliet este convinsa ca nimic nu va sta in cale viitorului ei. Dar o singura privire de la Emerson si vechea ei dorinta o inunta din nou. El a lasat-o sa plece o data, dar acum nu se va da batut fara o lupta. Si Emerson lupta murdar.

O poveste care iti rupe inima. O infinita pasiune. Impartita intre trecutul si viitorul ei, Juliet se zbate sa separe iubirea de dorinta. Dar vor gasi ei oare o cale de a-si invinge tragicele secrete- impreuna? Si dupa atat prejudiciu, poate o iubire sa ramana intreaga?

Vreau neaparat sa citesc cartea asta 🙂 Voua cum vi se pare?

Reclame

Despre mariacris98

Be Weird. Be Random. Be Who You Are. Because You Never Know Who Would Love The Person You Hide.

Un gând despre „„Unbroken” by Melody Grace

  1. Romina Gianina spune:

    Arata bine , bine de tot 🙂 Si eu as vrea s-o citesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s