Serii din strainatate #18

Stiu ca nu am postat de multa vreme in rubrica asta, asa ca ar fi timpul 😀

Seria de astazi este o trilogie si se numeste ”Timber Wolves”, scrisa de Tammy Blackwell.

”Destiny Binds” este primul volum si are o coperta destul de draguta:

10713851

Descrierea cartii:

Scout Donovan este o fata care crede in reguli, logica si iubirea ei de o viata, Charlie Hagan. Alex Cole crede in destin, magie si Scout. Cand Alex o introduce pe Scout in lumea Metamorfilor, barbati care se transforma in lupi sau coioti in timpul lunii pline si a Profetelor, femei care iti pot vedea cele mai adanci ganduri si emotii cu o singura atingere. Informatiile schimba totul si pe toti pe care Scout a crezut ca ii cunoaste.

Volumul al doilea se numeste ”Time Mends”:

13354283

Dupa ce un tragic accident o lasa daramata, cu inima franta si singura, Scout Donovan prefera mai degraba sa se ascunda in visuri decat sa infrunte realitatea. Dar lucrurile se schimba repede in viata lui Scout. In curand ea este atrasa din nou in lumea Metamorfilor si a Profetelor, cu soarta celei mai bune prietene depinzand de abilitatea ei de a o proteja. Poate Scout sa-si revina in timp pentru a o ajuta pe Talley, sau trecutul este prea dureros pentru a putea fi depasit?

Iar ultimul volum din serie – volumul al treilea, se numeste ”Fate Succumbs””

Dupa ce a scapat de o condamnare nedreapta la moarte, Scout Donovan este pe fuga. Dar cu cat descopera mai multe lucruri despre haita Alpha si despre ea insasi, cu atat mai mult realizeaza ca nu poate fugi pentru totdeauna. Destinul o propulseaza spre o batalie inevitabila. Va reusi Scout sa supravietuiasca, sau va fi invinsa de soarta de data aceasta?

Ce parere aveti despre serie? Mi se pare interesanta, chiar daca descrierea nu da prea multe detalii. Si dintre coperte, cel mai mult imi place coperta ultimului volum<3

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s