Movie Time #74

Daca tot a fost difuzat azi pe ProTV „Singur Acasa”, hai sa incepem si aici cu seria asta de filme 🙂 Astazi va prezint primul film al seriei care ii da si numele 🙂

Poster Home Alone

Numerosul familion McCallister al micuţului Kevin de 8 ani – părinţi, unchi, fraţi, surori şi veri pornesc cu mic cu mare să petreacă sărbătorile Craciunului în străinătate, la Paris, uitându-l acasă pe băieţel.

Cu toate astea, micuţul nu se plictiseşte deloc, mai ales că doi hoţi plănuiesc să jefuiască locuinţa, crezând-o nelocuită. Curajosul şi inteligentul Kevin recurge la tot felul de capcane pentru a-şi apăra casa…

Singur acasă este unul dintre cele mai bune scenarii din câte am citit vreodata, iar Singur acasă 2 intră şi el în această categorie. Dacă n-ar fi existat, le-aş fi făcut eu – mărturisea Chris Columbus, care le-a regizat pe amândouă, dovedind şi în filmele ulterioare acelaşi talent extraordinar pentru comedie, ca în „Mrs. Doubtfire” şi „Nine Months”.

Datorita lui Columbus, Macauley Culkin, care, până în 1990, doar în filmul Uncle Buck arătase ceva deosebit, a devenit cel mai celebru actor-copil al tuturor timpurilor, o supervedetă plătită cu zeci şi zeci de milioane de dolari pentru fiecare rol.

Ambele comedii continuă să figureze la locuri de cinste pe lista filmelor cu cele mai mari încasari în box-office-ul mondial, iar micuţul erou, Kevin McCallister, este adorat de toţi copiii din lume.

„Aceste filme sunt despre răii care o încasează de la un puşti” – spune Joe Pesci, interpretul banditului Harry. „Toţi copiii vor să fie Mack şi să ne facă praf pe Daniel şi pe mine. Mi se întâmplă deseori ca puştii pe care-i întâlnesc să-mi dea adresele ca să le jefuiesc casele şi ca ei să mă poată pune cu botul pe labe.”

Celalalt hoţ, Marv, e jucat de Daniel Stern, care povesteste: „Eu sunt banditul mai blând şi mai milos, cam tare de cap, e-adevărat, dar dornic de revanşă.”

Presupun ca ati vazut filmul, deci, cum vi s-a parut???

Reclame

Despre mariacris98

Be Weird. Be Random. Be Who You Are. Because You Never Know Who Would Love The Person You Hide.

2 gânduri despre „Movie Time #74

  1. Filmul l-am vazut acum foarte multi ani ..adevarul este ca nu exista craciun fara acest film ..l-am vazut inca de cand aveam 9 ani …si crede-ma ca a trecut ceva timp de atunci ;)) imi place foarte mult ..toate ideile infgenioase ale acestui pusti ;)) si replicile mauzante ..mie imi place

  2. Doriana Ch. spune:

    Filmul este foarte frumos! L-am vazut pentru prima data acum mult timp si de atunci in fiecare an ma uit la el de Craciun. Nu se invecheste niciodata. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s