Movie Time #54

Filmul de astazi este un film de animatie. Eu nu l-am vazut, dar Antoniei i-a placut mult 🙂

Poster: Lorax. Protectorul pădurii

Îndrăgostit de Audrey, un băiat în vârstă de 12 ani pe nume Ted ar face orice sacrificiu pentru a-i intra în graţii acesteia, motiv pentru care porneşte în căutarea ultimului copac atunci când fata îşi exprima dorinţa de a vedea cu ochii ei un arbore care să nu fi fost transformat de oameni în lemn pentru construcţii. Ajungând la marginea oraşului, Ted îl cunoaşte pe fostul patron de fabrică de confecţii Once-ler şi află povestea fascinantă a lui Lorax, o creatură morocănoasă şi simpatică a pădurii, care s-a erijat într-un apărător al florei şi faunei şi care i-a predat acestuia lecţii preţioase despre conservarea mediului înconjurător. Once-ler îi povesteşte lui Ted cum l-a determinat lăcomia să defrişeze toată pădurea pentru a folosi frunzişul drept materie primă în confecţionarea hainelor, ignorând avertismentele bine intenţionate ale lui Lorax şi cauzând poluare şi foamete, motiv pentru care animalele sălbatice, păsările şi peştii din heleştee au fost forţaţi să părăsească rând pe rând pădurea. După ce ultimul copac a fost retezat, Once-ler şi-a dat seama că afacerea lui este în pragul falimentului, însă căinţa pentru răul ireparabil pe care l-a generat mediului îl inspiră acum să-i dăruiască lui Ted o ultimă sămânţă de arbore pentru a planta o nouă pădure.

Ati vazut filmul? Ati vrea sa-l vedeti???

Reclame

Despre mariacris98

Be Weird. Be Random. Be Who You Are. Because You Never Know Who Would Love The Person You Hide.

15 gânduri despre „Movie Time #54

 1. furelise spune:

  Nici eu nu l-am vazut.. nici macar nu am auzit de el. Asa mi-e rusine. Si ma dadeam mare cinefila :))

  • bianca spune:

   am sa il vad curand ca tot i-am promis lui Mihai ca ne mai uitam si noi la o animatie

  • Dragutza Vale spune:

   acest comentariu nu trebuie neaparat sa-l puneti la socoteala la concursul de fidelitate.vreau sa-i transmit un mesaj lui furelise: te rog!poti sa comentezi mai mult la postari?nu vreau locul 2,ci 3!

   • furelise spune:

    Iar eu mi-as dori tare mult Eve, adica locul I, pentru ca am castigat volumul II. Oricum, da, asa am sa fac, am sa comentez, deoarece chiar imi doresc sa castig acea carte, si sper ca si tu sa castigi ce iti doresti 🙂

 2. sincera sa fiu nu , nu l-am vazut , nu preaam timp sa urmarescfilme sau seriale dar pare amuzant

 3. Dragutza Vale spune:

  Am auzit cate ceva pe ici pe colo despre acest film,dar niciodata nu am stiut despre ce e vorba.ma gandeam ca acest film este asemanator filmului „Garfield”.m-am uitat la el si mi-a placut!

 4. Dragutza Vale spune:

  e bine ca s emai fac filme-desene educative.eu intotdeauna am sustinut curatarea mediului…si cum naiba sa nu mai ramana nici un copac in ors?aia sunt prosti?ar fi trebuit sa taie cativa apoi sa-i lasa sa mai cresca ,apoi iarasi sa mai taie si sa-i mai lase sa creasca si tot asa…..sau nu ar trebui sa-i taie deloc!

 5. bianca spune:

  multumesc ca mi-ati ascultat rugamintea si ati pus si o animatie le ador

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s