Movie Time #11

Filmul asta imi place foarte mult. Pe mine m-a invatat ca trebuie sa fiu eu insumi, sa nu fiu cineva cine nu sunt. Vorbesc despre filmul „What a Girl Wants”, aparut in anul 2003. In el joaca actrita mea preferata, Amanda Bynes.

Daphne Reynolds (AMANDA BYNES) avea tot ce-şi putea dori orice fată, sau cel puţin aşa părea. Această spirituală tânără americancă are un stil unic al ei, neconvenţional, aflată în relaţii foarte bune cu boema sa mamă Libby (KELLY PRESTON) şi cu un viitor plin de promisiuni, dar în ciuda remarcabilelor sale posibilităţi, Daphne se simte incompletă.

Visurile sale ca într-o zi să-şi întâlnească tatăl, pe care nu l-a cunoscut, omul cu care Libby a avut o aventură romantică acum 17 ani, dar pe care a fost nevoită să-l părăsească datorită familiei sale aristocratice, care o găsise nepotrivită.
Hotărâtă să lase deoparte visurile sau să uite toate povestile privindu-l pe tatăl său, impulsiva Daphne ia un avion spre Londra, unde descoperă repede că tatăl ei este un foarte cunoscut politician, lordul Henry Daswood (COLIN FIRTH).

Când Henry îşi deschide viaţa şi calendarul său social fiicei sale, de existenţa căreia n-a ştiut niciodată, apariţia lui Daphne în viaţa socială din înalta societate creează o rumoare care ameninţă să destabilizeze cariera politică a tatălui său.
Nedorind să pericliteze campania pentru viitoarele alegeri în care este implicat tatăl său, Daphne îşi struneşte personalitatea sa vibrantă, naturalş şi începe să se comporte ca o adevărată debutantă în viaţa socială, participând la numeroasele evenimente din viaţa socială britanică.

Dar chiar şi cu ajutorul lui Henry, ea nu poate primi niciun ajutor de la logodnica acestuia (ANNA CHANCELLOR) sau de la geloasa sa fată (CHRISTINA COLE), care doresc s-o facă de râs de fiecare dată.

Cu sprijinul lui Ian, un încântător muzicant local, participant la evenimentele mondene, din societatea engleză, Daphne încearcă să demonstreze că dragostea şi bunele maniere pot cuceri totul.
Curând Daphne realizează că, nu-i place persoana care începuse să devină. Deşi şi-a dorit să fie fata tatălui său, îşi dă seama că asta nu mai merită dacă nu poate fi ea însăşi. La urma urmei, cum îi spunea şi Ian: De ce să te potriveşti când tu ai fost născută să stai de o parte?

Ati vazut filmul? Ati vrea sa-l vedeti???

Reclame

Despre mariacris98

Be Weird. Be Random. Be Who You Are. Because You Never Know Who Would Love The Person You Hide.

13 gânduri despre „Movie Time #11

 1. Pauna Oana spune:

  am vazut si eu filmul acum ceva vreme.ai ce invata din el.e bunicel;)

 2. furelise spune:

  Da, e un film.. dragut. Doar ca eu nu o suport pe actrita. Zau, ma enerveaza rau de tot. Dar filmul a fost putin amuzant, putin lacrimogen, simpatic, mai mult nu, ca n-ai cum sa iubesti un film in care joaca o actrita pe care nu o placi 😀

 3. Alexandra M. spune:

  Cum sa nu imi placa filmul acesta? Ador filmele in genul acesta si mai ales acelea in care joaca Amanda

 4. Pauna Oana spune:

  nu cumva a mai jucat si in Sidney White?Tot pe un astfel de subiect….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s