Movie Time #8

Filmul de astazi este facut dupa cartea „Bestia” de Alex Flinn. Mie personal nu mi-a placut atat de mult, dar Antoniei i-a placut. Am citit si cartea, dar nu e cine stie ce, dar chestia e ca in film joaca Alex Pettyfer :X .

Alex Pettyfer este Kyle Kingson, un tânăr care le are pe toate: este frumos, inteligent, bogat şi are multe posibilităţi. Dorind să îşi bată joc şi să o umilească pe cea mai respingătoare colegă de clasă, el o trece pe „listă” pe gotica Kendra Hilferty (Mary-Kate Olsen). O invită la o petrecere din cadrul şcolii, unde o abandonează într-un mod crud, necivilizat. Ea se răzbună, aruncând o vrajă asupra lui, care îl transformă în tot ceea ce el nu este. Furios din cauza noii înfăţişări, Alex o confruntă pe Kendra şi îşi dă seama că singura soluţie de a scăpa de vrajă este să facă pe cineva să se îndrăgostească de el aşa cum este: un lucru pe care îl consideră imposibil. Îngrozit de aspectul lui, tatăl lui Kyle îl alungă la Brooklyn, în compania unui proprietar simpatic şi a unui tutore orb. În timp ce Kyle se gândeşte cum să îndepărteze vraja şi să îşi recapete viaţa, el riscă, oprind un dependent de droguri să ucidă un vânzător. Fiind conştient de această oportunitate, îi promite libertate şi siguranţă pentru fiica lui, Linda Taylor, dacă aceasta se mută în casa lui Kyle. Astfel începe călătoria lui Kyle pentru a găsi iubirea adevărată, în povestea lui hyper-moderna a clasicii Frumoasa şi Bestia.

Voi ati vazut filmul, ati citit cartea???

Reclame

Despre mariacris98

Be Weird. Be Random. Be Who You Are. Because You Never Know Who Would Love The Person You Hide.

17 gânduri despre „Movie Time #8

  1. paunaoana spune:

    am vazut filmul.m-a amuzat faza cand el incerca s-o cucereasca si i-a lasat o geanta scumpa la usa.de parca poti cumpara iubirea,prietenia.;)))

  2. larisaoana spune:

    Am vazut filmul, dar habar n-aveam ca e facut dupa o carte. Mie mi-a placut foarte mult.

  3. Alexandra M. spune:

    Alt film foarte drag mie. Si mai ales actorul principal care e super hot

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s